ideas

Innovatieve ideeën.

Bij ML|Management staat duurzame ontwikkeling en sociale innovatie centraal. Wij ondersteunen u graag bij uw ideeën voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en sociaal ondernemerschap!

construction

Work in progress.

Wellicht overweegt u maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Een maatschappelijk verantwoord imago is het uitdragen van uw zakelijke principes en dagelijkse processen!

development

Verhoogt rendement.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen dure hobby. Het kan u geld opleveren. (Social) return on investment en (social) return on involvement, kostenbesparing en directe winst op korte en lange termijn!

Partners

Adviesdiensten


U wilt graag uw duurzame ambities realiseren, kennis en ervaring met elkaar delen en nieuwe business genereren? Wij ondersteunen u graag middels onze 3 stappen: Kwartaalbijeenkomsten met gelijkgestemde ondernemers (Circle of Trust), het opstellen van een concrete actielijst (per jaar of voor de lange termijn) en (h)erkenning als 'duurzame ondernemer' middels een vignet.

Een ondernemer kiest voor de Structura-Academie omdat daar het optimaal haalbare uit hem/haar wordt gehaald. Dit door een goede balans tussen de ondernemer en de onderneming te creëren, vanuit persoonlijke ambitie, gezond perspectief en de aanwezige situatie.

Personeelsdiensten


Een bedrijf met bevlogen werknemers heeft een constructieve werksfeer, behaalt goede resultaten en heeft een ziekteverzuimpercentage onder de 3 %. HRM Vitalis helpt u dit te realiseren.

Wij van Menspro begeleiden leidinggevenden en werknemers in organisaties om ze vitaler en gezonder te laten functioneren.

IT Diensten


Bixie vertaalt concepten naar websites en webapplicaties op maat. Het traject van klantconcept tot complexe webapplicatie kent een grote veelzijdigheid; van functioneel en technisch ontwerp tot het koppelen van de webapplicatie met uw huidige software.

Zet avontuurlijke IT-professionals in beweging. De ‘Step into your World’ coachprogramma’s leveren direct resultaat en blijvende verandering. Integral Coaching® is een diepgaande persoonlijke ervaring die een structurele revolutie bewerkstelligt in wat je doet en wie je bent. Je ontdekt meer kracht en vertrouwen, zowel in je persoonlijke als in je professionele leven.

Netwerkpartners


Schakel in de hoogste versnelling en breidt uw netwerk op een actieve manier uit. Speciaal voor ondernemers die in actie willen komen!

Lease Quality is al 12,5 jaar actief als universele autoleasemaatschappij door heel Nederland. Door middel van maatwerkoplossingen helpen wij onze klanten de kosten van hun mobiliteit te verlagen. Onze dienstverlening kenmerkt zich onder andere door haar opvallende flexibiliteit, duurzaamheid, online diensten, klant- en berijdergerichtheid. Verder waarderen klanten onze kenmerkende oplossingsgerichte denk- én handelswijze. Kortom, leasen zoals u het wilt.