ideas

Innovatieve ideeën.

Bij ML|Management staat duurzame ontwikkeling en sociale innovatie centraal. Wij ondersteunen u graag bij uw ideeën voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en sociaal ondernemerschap!

construction

Work in progress.

Wellicht overweegt u maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Een maatschappelijk verantwoord imago is het uitdragen van uw zakelijke principes en dagelijkse processen!

development

Verhoogt rendement.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen dure hobby. Het kan u geld opleveren. (Social) return on investment en (social) return on involvement, kostenbesparing en directe winst op korte en lange termijn!

ML | Management

ML | Management - opgericht door Marcel Lionell van Kammen - zet zich in voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en sociaal ondernemerschap. Dit door het managen van veranderprocessen, duurzaamheidsprocessen en duurzame inzetbaarheid. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in deze vorm van bedrijfsvoering en hebben onze dienstverlening ingericht op de te verwachten ontwikkelingen in 2015 / 2016.

Als één van de eerste ondernemers in Zwolle heeft Marcel Lionell het Duurzom / Urgenda vignet in ontvangst mogen nemen en is gevraagd als vertegenwoordiger van het Structura model voor de toepassing van duurzame ontwikkeling en sociale innovatie.

Wat MVO inhoudt : nauw verwant aan het begrip MVO is de internationaal gebruikte term Triple P; Profit, People en Planet (economische prestaties, sociale aspecten en ecologische randvoorwaarden). ML | Management richt zich met name op de P van Profit en de P van People.

Wij onderscheiden een ondernemersgericht en mensgericht doel, met andere woorden, zakelijk en sociaal. Onze focus richt zich op besparingen en directe (sociale) winst op korte en lange termijn, het verbeteren van uw imago en commitment aan en van uw medewerkers. Onder de vlag van MVO liggen onze diensten verankerd in duurzaam ondernemersadvies en personeelsvoorziening en richten wij ons op bedrijfsontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling.

Alle voordelen, waaronder het behalen van een vignet voor MVO, willen we u graag benoemen. Wij kunnen u personal coaching (uzelf en uw medewerkers) bedrijfscoaching (rendement) en managementondersteuning (tactiek en strategie) aanbieden. Wij hanteren hiervoor ISO 26000 richtlijnen met als uitgangspunten persoonlijke ontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en veranderprocessen.

Vanuit MVO bestaat tevens de mogelijkheid deel uit te maken van een zogeheten Circle of Trust. Een groep van betrokken ondernemers met een zelfde belang. En natuurlijk draait het uiteindelijk om (social) return on investment (ROI) en sociale innovatie.

Naast onze eigen kennis en ervaring, beschikken wij over een uitgebreid en gerespecteerd netwerk van gespecialiseerde én maatschappelijk verantwoord georiënteerde partners voor specifieke vormen van dienstverlening. Indien gewenst fungeren wij als een verwijzer voor iedere dienst op maat en binnen het kader van MVO.

Wat ons onderscheidt is onze specialisatie in duurzaamheid en de kracht van het collectief!

 

Bekijk hier de definitie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Wikipedia.